top of page

MINA TJÄNSTER

For international clients and information in English, press HERE.


Nedan hittar du en lista med beskrivning av alla tjänster jag erbjuder. Min bokningssida hittar du genom att klicka HÄR.

Tjänster: Text
4e.PNG.png

IDROTTSMASSAGE, KLASSISK ELLER BEHANDLANDE MASSAGE

30, 60, 90 eller 120 minuter

En djupgående behandling. Passar även dig som inte idrottar men vill ha en djup massage för att lösa upp spänningar och förbättra cirkulationen i muskler och bindväv. Efter en treårig kandidatexamen i Australien 2015, inom hälsa, rehab och träning, har jag sedan skaffat mig bred erfarenhet inom yrket och etablerat en unik behandlingsmetod. Samtidigt har jag fortsatt att bygga på mina kunskaper genom fördjupande utbildningar. Jag har behandlat och arbetat med både vanliga motionärer och atleter i världseliten, bland annat inom crossfit, ishockey, basket och muay thai. Med en lång bakgrund som atlet och utövare på hög nivå själv, har jag stor förståelse för den fysiska kroppen och dess funktion.


Jag hjälper dig oavsett om du har specifika skador eller problem du vill arbeta med, eller om du bara vill ha en skön och avkopplande stund. Behandlingen och trycket anpassas efter din smak, dina behov och förutsättningar, och jag lovar att lämna dig med en förtrollande upplevelse.

Vid bokning av idrotts- eller klassisk massage 30 minuter väljer du mellan rygg eller ben, vid 60 minuter behandlas båda, såvida du inte önskar extra fokus på ett speciellt område, vid 90 minuter behandlas helkropp. En behandlande massage är med fokus på specifikt område eller skada och med rekommenderade övningar och stretching att ta med dig hem.

REIKI HEALING MED MASSAGE OCH MEDIAL VÄGLEDNING

60, 75 eller 90 minuter

En extra magisk behandling där djupgående massage kombineras med energi healing. Genom massagen känner jag av din kropp och löser upp det som behövs rent fysiskt, muskulärt. Du är sedan djupt avslappnad inför Reikin och många upplever att den då får en mycket djupare effekt.

Reikin arbetar med dina energier och löser upp mentala, emotionella och fysiska blockeringar och en Reikibehandling kan kännas som ren magi. Du bäddas in mjukt och jag läser av och gör en första balansering av dina chakran. På så sätt känner jag av energiflöden som eventuellt behöver balanseras upp och som behöver mer fokus när Reikin påbörjas. Sedan arbetar jag mig lugnt och metodiskt från din hjässa ner till dina fötter. Detta sker till lugn musik eller i stillhet. Vi pratar efteråt, där jag vägleder och delar med mig av de mediala budskap jag fått till mig under behandlingen.

Vid bokning av 60 och 75 minuter väljer du antingen rygg- eller benmassage, vid 90 minuter ingår båda.

1a.JPG.jpg
IMG_5703.jpg

REIKI OCH MEDIAL VÄGLEDNING PÅ DISTANS

60 minuter

Healingen tar du emot från den plats du själv väljer. Du lägger dig ned bekvämt och sätter en intention inför sessionen, om du har något specifikt du vill läka eller ha vägledning i. Det går även bra att lämna det öppet. Reiki är en kraftfull upplevelse, som läker på ett fysiskt, psykiskt, emotionellt och själsligt plan. Jag tonar in på din energi och drar eventuellt tarot som komplement i vägledningen, om du önskar. Vi hörs via telefon efteråt där jag delar med mig av de mediala budskap som kommit till mig. Sätt dig gärna ner en stund i stillhet efteråt och skriv ned dina reflektioner kring din upplevelse och låt saker landa och sjunka in.

MEDIAL VÄGLEDNING MED TAROT PÅ PLATS ELLER VIA ZOOM

60 minuter

Denna session går lika bra att boka på plats som på distans. Vi möts via Facetime eller Zoom. Ett vägledande samtal där jag lägger tarot för att ge dig budskap och klarhet. Jag börjar med att lägga kort för där du står i livet just nu och vi samtalar om det som intuitivt kommer till mig. Det finns sedan självklart utrymme för djupare frågor om det är något specifikt du vill ha vägledning inom. Detta är ett öppet, tryggt och tillåtande space, där du själv väljer utgångspunkt och fokusområde, eller om du vill hålla det helt öppet och nyfiket för vad som vill komma fram.

17962726367504948.jpg
17964797368721566_edited_edited.jpg

VÄGLEDNING MED BREATHWORK PÅ PLATS ELLER VIA ZOOM

90 minuter

Vi möts via Zoom eller på plats i en vägledande session där vi använder breathwork som huvudverktyg. Ibland behöver man bli lite vägledd, pushad och hållen i handen för att nå framåt. Att hitta sin glöd, komma loss när man känner att man fastnat eller bara allmänt inte vet sin riktning. Du kanske inte ens känner dig vilsen, utan bara behöver bli fylld och inspirerad! Jag håller ett tryggt och tillåtande space, där du själv väljer utgångspunkt och fokusområde. Hur kan du leva mer ifrån hjärtat och sann mot dig själv? Vad blockerar dig från att leva det liv du innerst inne drömmer om? Syftet är att du ska komma i kontakt med din intuition, fördjupa relationen till dig själv och hitta nycklar till läkning och välmående. Bli stärkt i dig själv, våga stå i din fulla kraft och leva ut ditt syfte.

Breathwork är ett kraftfullt verktyg som kan skapa en fysisk och mental såväl som en spirituell upplevelse och jag är här för att guida dig till klarhet, insikter och läkning. Det kan handla om alltifrån stresshantering, det inre barnet, att hitta glädje och tillit, till att må bättre i kropp, hjärta och huvud. 


Jag ser fram emot att få guida dig och se dig växa.

KÖP EN TAROT READING

Minst två A4-sidor med vägledning

Du som inte har möjlighet att komma till mig på plats, eller som inte känner dig bekväm med att göra en reading via Zoom, kan köpa en medial vägledning med tarot där du tar emot din vägledning via e-mail och kan spara den för framtiden.

Varje läggning är unik och då jag jobbar intuitivt finns det inget förutbestämt antal kort jag kommer att dra. Det som vill komma fram kommer att komma fram. Om du vill att vägledningen fokuserar på någon speciell situation eller område i livet har du möjlighet att ställa dina frågor och ange det vid köpet.

Image by Edz Norton
Tjänster: Tjänster
bottom of page