top of page

OMDÖMEN OCH RECENSIONER

Vad säger mina klienter om mig?

Det här var bara bäst! Healingen var det sjukaste jag varit med om. Vilken underbar tjej!

Elin S.

Min upplevelse med Maja var helt fantastisk! Hon är så kunnig och stark, men samtidigt inkännande och lyhörd. Min kropp frigjordes från spänningar samtidigt som vi pratade känslor, tankar och minnen. Bara positiva vibbar! Helt avslappnad i kroppen, lätt i sinnet och ett leende på hjärtat efteråt. Rekommenderas varmt!

Dinah M.

Maja är så professionell, helt fantastisk. Blev mjuk, lugn, var som att allt jobbigt rann av mig. Maja skapade ren magi, med sitt bemötande, reiki, allt. Är otroligt nöjd och kan rekommendera till alla verkligen. Kände mig så trygg och omhändertagen från start till slut.

Josefin M.

Maja är otrolig - så trygg, kompetent och har en sån talang.

Isabelle L.

Fortfarande så blown away över din reading! Så grym och så on point ❤️ Hoppas du vet hur grym du är och vilken fantastisk gåva du har.

Emma O.

Hon är bara bäst på alla sätt.

Peter H.

Maja är i en klass för sig.

Sara N.

Finns ingen som Maja ❤️

Mikaela D.

Ren magi minst sagt, rekommenderas varmt!

Tony A.

Mums för kropp och själ som alltid! Kan varmt rekommendera Maja.

Johanna P.

Bästa Fina Maja 🙏 Så jäkla nöjd.

Peter F.

Jag rekommenderar starkt Maja... Hon är så vänlig, kunnig och man känner sig omhändertagen på ett underbart sätt.

Nagham L.

Jag brukar beskriva mig som en öppensinnad skeptiker. Har aldrig provat Reiki innan men fick möjlighet att testa av Maja och jag måste säga att det inte alls var vad jag väntat mig. Hon hittade mina ömma punkter och jag fick svar på det som oroar mig mest. Nu har det gått några dagar och det känns som att jag har städat min insida ungefär. Maja laddade mig med positiv energi och jag längtar till nästa gång. Så glad att våra vägar korsades!

Stella G.

Recensioner: Omdömen
bottom of page